Hulp bij verkoop

Blog

Wat is een intentieverklaring?

U heeft nog geen arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en u wilt een huis kopen. Geldverstrekkers hechten nog steeds een grote waarde aan een vaste baan.

Lees meer

Geplaatst op 18-01-2018 door Juul Dijkhuis

Spaargeld gebruiken om hypotheekschuld te verlagen? Wat is wijsheid?

Sparen levert bijna niets meer op. Is het gebruiken van spaargeld voor het aflossen van de hypotheek een interessante optie? Of toch niet?

Lees meer

Geplaatst op 11-01-2018 door Juul Dijkhuis

Huis met verlies verkocht – Hoe nu verder?

Uw huis verkopen met verlies geeft een restschuld. Vervolgens is het aan u om deze restschuld terug te betalen aan de bank.

Lees meer

Geplaatst op 04-01-2018 door Juul Dijkhuis

Vijf redenen om uw huurhuis in te ruilen voor een koophuis

Meer dan de helft van de Nederlandse gezinnen woont in een koophuis. De populariteit van de eigen woning is te verklaren. Wij lichten 5 doorslaggevende redenen toe om een huurhuis in te ruilen voor een eigen woning.

Lees meer

Geplaatst op 28-12-2017 door Juul Dijkhuis

Hypotheek aanvragen in 2018? De veranderingen op een rij.

Er gaat in 2018 nogal iets veranderen op het gebied van hypotheken. En over het algemeen niet in positieve zin. Met welke veranderingen moet u rekening houden?

Lees meer

Geplaatst op 21-12-2017 door Juul Dijkhhuis

Kersttradities en decoraties in andere culturen

We mogen de kerstboom weer binnenhalen! Wist u dat er in Nederland elk jaar zo’n 2,8 miljoen kerstbomen worden verkocht? De oorsprong van de kerstboom is niet helemaal duidelijk. Maar inmiddels zijn kerstmis en de kerstboom onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lees meer

Geplaatst op 14-12-2017 door Pieter Valk

Tips, Tricks, Veelgestelde vragen en alles over de woningmarkt

Al onze verkooptips

Wanneer u uw huis gaat verkopen zijn er behoorlijk wat vragen te beantwoorden. Onze handige tips en tricks, samengesteld door onze ervaren makelaars, zullen u alvast een handje helpen.

Als u nog vragen hebt kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 17.30 uur of stuur een email naar [email protected]