Hulp bij verkoop

Blog

12 Tips voor de NVM Open Huizen Dag

Bent u al klaar voor de landelijke NVM Open Huizen Dag van 7 april a.s.? Wij verzamelden 12 handige tips voor u.

Lees meer

Geplaatst op 29-03-2018 door Marlene Kroet

Omgaan met de minpunten van uw woning

Bijna elke woning heeft er wel een paar: minpunten. Deze kleine of grote ergernissen kunnen de verkoop van uw huis of appartement in de weg zitten, als u er niet op de juiste manier mee omgaat.

Lees meer

Geplaatst op 22-03-2018 door Emma van Opstal

Is een hypotheek haalbaar met een studieschuld?

De tijd dat studenten een goede studiefinanciering kregen ligt achter ons. Wie wil studeren, moet tegenwoordig lenen. Vanuit de overheid worden er nog steeds maandelijkse tegemoetkomingen uitbetaald, maar dat moet u zien als een voorschot. Op uitzonderingsgevallen na, bouwt u hiermee in kleine stapjes een grote studieschuld op.

Lees meer

Geplaatst op 15-03-2018 door Juul Dijkhuis

Onze Verkoop

Elke maand vertelt een verkoper over zijn ervaringen met Zelfverkopen.nl. Deze keer is het de beurt aan Hugo Jonkman, die zijn hoekwoning in een Haarlemse duinpan verkocht om naar het oosten van het land te verhuizen.

Lees meer

Geplaatst op 08-03-2018 door Emma van Opstal

Onderhandelen en het voordeel van eigen geld

Wie herinnert zich nog de zorgelijke woningmarkt van 4 á 5 jaar geleden? Kopers hadden het voordeel aan hun zijde en konden vraagprijzen in alle rust uit onderhandelen. Hoe anders is dat nu!

Lees meer

Geplaatst op 01-03-2018 door Benno Kolt

Interieurtips voor kleine huizen

Wanneer u klein woont, zult u bij het inrichten slimme keuzes moeten maken. U wilt niet struikelen over de rommel, maar u wilt wel hetzelfde gemak in huis als mensen die groter wonen. En tegelijkertijd moet het sfeervol en gezellig zijn.

Lees meer

Geplaatst op 22-02-2018 door Pieter Valk

Tips, Tricks, Veelgestelde vragen en alles over de woningmarkt

Al onze verkooptips

Wanneer u uw huis gaat verkopen zijn er behoorlijk wat vragen te beantwoorden. Onze handige tips en tricks, samengesteld door onze ervaren makelaars, zullen u alvast een handje helpen.

Als u nog vragen hebt kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 17.30 uur of stuur een email naar [email protected]