Over Zelfverkopen.nl

Over Zelfverkopen.nl

Zelfverkopen.nl is een professioneel NVM makelaarskantoor dat sinds jaar en dag mensen helpt om zelf hun huis te verkopen. En niet zonder succes. Na onze start in november 2010 zijn wij razendsnel gegroeid. En vandaag de dag behoren we tot de vijf grootste NVM-makelaarskantoren van Nederland. Met deskundigheid en dienstverlening hoog in het vaandel, met duizenden verkochte huizen en duizenden tevreden klanten, bewijzen wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Zelfverkopen.nl is de NVM-makelaar met wie u zelf uw huis verkoopt. Want wij hebben jaren ervaring met het verkopen van huizen en kennen de woningmarkt als geen ander. Maar ú kent uw huis het best.

Daarom verdelen we de werkzaamheden. U doet het leuke werk, zoals bezichtigingen en het inrichten van uw advertentie. Wij zorgen voor de rest. Op die manier is het verkopen van uw huis effectief en eenvoudig – zonder dat u teveel betaalt.

Voor een vaste lage prijs van € 750,- bieden wij een volledige dienstverlening om uw huis goed, goedkoop en makkelijk te verkopen. We hebben het verkoopproces in 3 eenvoudige stappen ingedeeld.

Stap 1: Voorbereiding »
Stap 2: Promotie »
Stap 3: Verkoop »

Tijdens het verkoopproces adviseren wij u vrijblijvend. Over de slimste vraagprijs, uw advertentie, maar ook over de te volgen verkoopstrategie. En mocht u ergens niet uit komen, of heeft u extra hulp nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken bij onze Extra diensten.

Bij Verkooptips & tricks, Veelgestelde vragen, en in onze uitgebreide Begrippenlijst kunt u vele extra hulpmiddelen vinden voorafgaand of tijdens het verkoopproces. In ons Blog publiceren wij, maar ook ons expert-panel, regelmatig interessante artikelen met nuttige informatie.

Mocht u vragen hebben dan staat ons team altijd voor u klaar. We zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.30 uur of stuur ons een e-mail.