Zelf huis verkopen

Zelf huis verkopen

Uw woning verkopen doet u met Zelfverkopen.nl in 3 eenvoudige stappen
voor een vaste lage prijs van € 750,-.

U doet het leuke deel van het werk
1. Voorbereiding: Foto’s maken
2. Promotie: Aanbiedingstekst schrijven
3. Verkoop: Bezichtigingen begeleiden

Zaken waar specifieke kennis voor nodig is doen wij
Er komt een NVM makelaar bij u thuis voor de woningopname. U ontvangt advies over de slimste vraagprijs. We bespreken de verkoopstrategie en plaatsen uw huis op Funda. En als er een bod wordt uitgebracht, dan voeren onze ervaren makelaars de onderhandelingen voor u. De gemaakte afspraken leggen we vast in een NVM koopakte. En met iedere vraag kunt u altijd bij ons professionele team terecht.

Betalen in termijnen is mogelijk!

Uw besparing

Doordat u een groot deel van de verkoop zelf doet, kunnen wij onze kosten laag houden en onze diensten voor een vaste courtage van €750,- incl. BTW leveren.

€ 750,-

Bij een traditionele makelaar betaalt u gemiddeld een courtage van 1,5% ex btw, met een minimum besteding van €3.500 ex btw. Dit is €4.235 incl. btw. Uw besparing bij Zelfverkopen.nl bedraagt maar liefst €4.235 – €750 = €3.485,-! Dat geld bent u dus niet kwijt aan uw makelaar, maar kunt u gebruiken voor uw nieuwe huis. En dat zonder in te leveren op kwaliteit of expertise!

Het verkoopproces

Stap 1: Voorbereiding »

Foto's maken van uw huis

Stap 2: Promotie »

Tekst schrijven voor op Funda

Stap 3: Verkoop »

Begeleiden van de bezichtiging

Uw huis verkopen doet u met Zelfverkopen.nl in 3 overzichtelijk stappen: Voorbereiding, Promotie, Verkoop.

Zaken waar specifieke kennis of vaardigheden voor nodig zijn, nemen wij u graag uit handen. En u kunt zich zo richten op het leuke deel van de verkoop.

Wilt u iets zelf niet doen, of geeft u het liever uit handen? Dan kunt u gebruik maken van onze extra diensten. En voor vragen of advies kunt u altijd terecht bij ons professionele team. Zij helpen u graag verder!

Bekijk het volledige verkoopproces »