Zelf huis verkopen

Waarom Zelfverkopen.nl?

Zelfverkopen.nl is dé NVM-Makelaar met wie u zelf uw huis verkoopt. Wij hebben jaren ervaring met het verkopen van huizen en kennen de woningmarkt als geen ander. Maar ú kent uw huis uiteindelijk het best. Daarom verdelen we de werkzaamheden. Met onze deskundige begeleiding kunt u zonder onnodige kosten zelf uw huis verkopen. Wij bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Uw huis verkopen doet u dus goed, goedkoop en makkelijk met Zelfverkopen.nl.

Goed

Zelfverkopen.nl levert kwaliteit. Wij zijn een NVM makelaar en werken volgens de voorwaarden en richtlijnen die de NVM aan ons stelt. Maar daar stoppen wij niet. Wij begeleiden en informeren u bij iedere stap in het verkoopproces. Op een deskundige en servicegerichte wijze. Wij zetten uw woning niet alleen te koop en op Funda, maar wij helpen u om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Uiteraard geven wij u een vraagprijsadvies en meten uw woning in, maar wij bespreken ook de verkoopstrategie met u. En heeft u vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Makkelijk

Uw huis verkopen is niet moeilijk. U kunt dat prima zelf. Maar u moet wel weten welke stappen u moet zetten, welke documenten er nodig zijn, welke afspraken u juridisch moet vastleggen en hoe u uw woning op Funda krijgt. Wij hebben dit proces voor u opgedeeld in 3 overzichtelijke stappen. Zaken waar specifieke kennis of vaardigheden voor nodig zijn doen wij. En u kunt zich zo richten op het leuke deel van de verkoop.

Goedkoop

€ 750,-

Wij bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Doordat u een groot deel van de verkoop zelf doet, kunnen wij onze kosten laag houden en onze diensten voor een vaste courtage van €750,- incl btw leveren. En daarmee bespaart ú duizenden euro’s.

Een rekenvoorbeeld

Bij een traditionele makelaar betaalt u gemiddeld een courtage van 1,5% ex btw, met een minimum van €3.500 ex btw. Dit is €4.235 incl btw. U bespaart maar liefst € 3.485,-!

Zelf_courtage-vergelijking

Dat geld bent u dus niet kwijt aan uw makelaar, maar kunt u gebruiken voor uw nieuwe huis. En dat zonder in te leveren op kwaliteit of expertise!

Vragen & Contact