Contact

Wil je meer weten of heb je vragen?
Bij veelgestelde vragen vind je al heel veel antwoorden.
Kom je er niet uit? Bel of mail ons, we helpen je graag verder!

088 235 0100

(ma t/m vrij 9.00 – 17.30 uur)

contact person

Marlene

contact person

Benno

contact person

Marijke

contact person

Coen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen
 • Wat is het verschil met traditionele makelaar?

  Het belangrijkste verschil tussen ons en een traditionele makelaar is dat je bij ons zelf de bezichtigingen begeleidt. Dat heeft twee voordelen. Allereerst bespaar je enorm op de makelaarskosten, zeker duizenden euro's! Ten tweede kun jij veel meer en met meer enthousiasme vertellen over jouw woning en de buurt dan welke makelaar ook. En dat komt de verkoopopbrengst ten goede. En dat onze dienstverlening online is, betekent niet dat we op afstand zijn. In tegendeel. We staan altijd voor je klaar en helpen je met alle vragen die je hebt.

 • Hoe kan ik betalen?

  Als je ons de opdracht tot verkoop van jou huis hebt gegeven, ontvang je van ons een betaal-link waarmee je het vaste bedrag kunt overmaken. Vertrouwd via iDeal, met Credit Card of PayPal. In termijnen betalen kan ook. Bel of mail ons in dat geval. Dan maken we het snel voor je in orde.

 • Wat doen jullie allemaal voor mij?

  Onze dienstverlening is meer dan compleet. Zelfs de foto's laten we voor je maken door een professionele woningfotograaf. Het enige wat je zelf doet is het begeleiden van de bezichtigingen en het invullen van de woninggegevens. De rest regelen wij voor je. Onderstaande button geeft een een overzicht.

  Wat je van ons krijgt
 • Kan ik jullie met al mijn vragen bellen?

  Ja! Met al je vragen kun je bij ons terecht. Of dat nu gaat over het begeleiden van bezichtingen, over de advertentie, de werkwijze of de koopakte...we helpen je met alles om jouw woning zo goed mogelijk te verkopen.

 • Hoe kan het zo goedkoop?

  Bij een traditionele makelaar betaal je meestal een percentage van de verkoopprijs, courtage. En dat loopt al snel in de duizenden euro’s. Maar doordat we ons proces slim hebben ingericht en jij zelf de bezichtigingen begeleidt, besparen we veel tijd. En daardoor kunnen we onze dienstverlening aanbieden voor een bedrag van slechts € 1.098,-. En daar doen we nog een professionele fotoreportage bij cadeau ook!

  Andere lazen ook: Gratis foto's van jouw huis door een uitstekende woningfotograaf

 • Kan ik ook gespreid betalen?

  Ja dat kan. Je kunt bij ons in twee of in drie termijnen betalen. Bel of mail ons hierover en dan maken we het snel voor je in orde.

 • Hoe zit het met de gratis fotoreportage van mijn huis?

  Ons doel is: het beste verkoopresultaat voor jouw huis! En daar hoort een professionele fotoreportage bij. En daarom ontvang je die standaard van ons zodra jij jouw woning bij ons in de verkoop plaatst. En dat kost je niets extra. Zodra je je hebt aangemeld wordt er een afspraak gemaakt met de fotograaf. Uiteraard op een moment dat jij er klaar voor bent.

Bekijk alle vragen

Contactgegevens

Zelfverkopen.nl B.V.

Baron G.A. Tindalstraat 144-146
1019 TX Amsterdam

Postbus 2030
1000 CA Amsterdam

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 uur – 17.30 uur

Algemene informatie

088 235 0100
info@zelfverkopen.nl

Bezichtigingsafspraken

088 235 0111
bezichtiging@zelfverkopen.nl

Overige gegevens

KvK34351575
BTW821061343B01

Contactformulier

  Naam

  Verzenden