Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Goedkope makelaar

Een huis verkopen doe je niet dagelijks. Het is dan fijn als iemand je adviseert. Maar een makelaar is niet goedkoop. Hoe kun je jouw huis verkopen, met de hulp van een goede makelaar, zonder dat je daar veel voor betaald.

Wat kost een makelaar nou eigenlijk?

Gemiddeld ben je aan makelaarskosten al snel €6.000,- inclusief BTW kwijt.

Die makelaarskosten worden 'courtage' genoemd en meestal uitgedrukt in een percentage van de verkoopprijs exclusief BTW. Je moet bij de afgegeven courtage dus altijd nog 21% BTW optellen. En ook geldt, hoe duurder jouw huis, hoe meer courtage je betaald.

Door deze manier van offreren lijkt het om niet veel geld te gaan. 'Want wat is nou 1,5% van de verkoopprijs exclusief BTW?'  Nou reken maar uit! Best veel dus!

Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief waardoor je fors kunt besparen, zonder dat je in hoeft te leveren op de kwaliteit: de internetmakelaar.  

Door zelf de bezichtigingen te begeleiden bespaar je enorm!

Een internetmakelaar werkt niet met een percentage, maar met een vast bedrag. Ongeacht de verkoopwaarde van jouw huis.

Ook ligt dat vaste bedrag vele malen lager dan de courtage die je bij een traditionele makelaar betaald. Dat komt o.a. omdat je bij een internet-makelaar zelf de bezichtigingen begeleidt. Dat is niet moeilijk en zelfs leuk. Want niemand kan meer vertellen over jouw huis dan jijzelf.

Zo bespaar je met gemak duizenden euro's uit. Zonde om te laten liggen!

Persoonlijke en uitgebreide dienstverlening

Zelfverkopen.nl is een NVM makelaarskantoor met een uitgebreide en persoonlijke dienstverlening.

Feitelijk zijn we dichterbij dan de makelaar op de hoek, nl. in jouw huiskamer. We zijn altijd telefonisch bereikbaar en je bent in no time vertrouwd met ons team die je met raad en daad bijstaat.

Bij Zelfverkopen.nl wordt je woning opgenomen en ingemeten. De bevindingen en een advies voor de vraagprijs ontvang je in een verslag. Een professionele fotograaf komt langs voor een goede presentatie op Funda. We vragen de Kadastrale stukken voor je op. We bespreken de verkoopstrategie. We voeren de onderhandelingen voor je (in continu overleg met jou uiteraard). We maken de koopakte op. En nog veel meer.

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een professionele maar goedkope makelaar? Bel of mail ons. Of vraag direct een vrijblijvend informatiegesprek aan. We leggen graag uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing