Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Heb ik altijd een waardeopname nodig?

Om jouw woning bij ons in de verkoop te plaatsen komen wij altijd langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname wordt er namelijk een aantal belangrijke zaken bekeken die nodig zijn om jouw woning goed in de verkoop te kunnen plaatsen.

De taxateur legt zijn bevindingen vast in een opnamerapport. In dit rapport staat een advies over de vraagprijs en ook een waardeindicatie. Er worden referentiewoningen in het rapport opgenomen en we vragen de Kadastrale gegevens voor u op. Ook staan de afmetingen van de woning er in vermeld, zoals deze zijn opgemeten door de NVM taxateur conform de NVM Meetinstructie.

Het rapport dient dus om jou te adviseren en stelt een aantal gegevens vast zodat jouw woning goed in de verkoop kan worden geplaatst. Het vraagprijsadvies dat is opgenomen is niet bindend. De afmetingen van de woonoppervlakten wel.

De waardebepaling is enkel en alleen voor jou bestemd en wij stellen het dan ook nooit beschikbaar aan derden.

Heb je aanvullende vragen over onze werkwijze? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis? Neem contact met ons op of vraag een informatiegesprek aan. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!