Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Hoe kan ik besparen op mijn makelaarskosten?

Het verkopen van een woning brengt kosten met zich mee. Makelaarskosten maken daar ook deel van uit. Hoe kun je besparen op de makelaarskosten?

Wat kost een makelaar gemiddeld?

Een full-service makelaar rekent een percentage van de koopsom als courtage. Gemiddeld bedraagt deze courtage tussen de 1% en 1,5% excl. BTW.

Stel dat je jouw woning verkoopt voor € 400.000,- en je hebt met de makelaar een courtage van 1,25% excl. BTW afgesproken, dan bedragen de makelaarskosten €6.050,- incl. BTW.

Maar er is een alternatief. De NVM-internetmakelaar! 

Fors besparen kun je zelf!

Zelfverkopen.nl is een internetmakelaar en bij ons doe jij een aantal zaken zelf. Denk daarbij het schrijven van de aanbiedingstekst en het begeleiden van de bezichtiging. Feitelijk de zaken waar jij het meest verstand van hebt.

En wij doen de rest! We maken een professionele fotoreportage, doen een woningopname, adviseren over de vraagprijs en de strategie, plaatsten jouw woning op Funda, onderhandelen voor je, maken de koopakte op en nog veel meer. We begeleiden je net zoals dat bij een traditionele makelaar ook gebeurd. Van begin tot aan het einde.

Doordat jij zelf de bezichtigingen begeleidt en daarmee ons tijd bespaart, kunnen wij onze diensten tegen een fors lagere courtage aanbieden. En daarmee bespaar jij als klant duizenden euro's!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een informatiegesprek bij ons aan. We helpen je graag verder!

 

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing