Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Online makelaar

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een online makelaar als ze hun huis willen verkopen. Maar waarom is dat eigenlijk? En wat zijn de voordelen van een online makelaar ten opzichte van een traditionele makelaar? En wat doet Zelfverkopen.nl als online makelaar voor je? Wij zetten het voor je op een rij!

De voordelen van een online makelaar

De online makelaar, of internetmakelaar, is niet meer weg te denken in de makelaardij. En dat is niet voor niets. Want het concept waarbij jij als klant zelf de bezichtigingen begeleidt, werkt uitermate goed en heeft meerdere voordelen. 

1. Besparing op de makelaarskosten

Een belangrijk voordeel is kostenbesparing. Doordat je zelf de bezichtigingen begeleidt, bespaar je ons veel tijd. Daardoor kunnen we onze diensten aanbieden voor een zeer laag tarief. In plaats van een percentage van de verkoopprijs, zoals bij traditionele makelaars gebeurd, betaal je bij ons een vast laag tarief. Dat resulteert al snel in een besparing op je makelaarskosten van €5.000,- tot €6.000,-. En soms zelfs meer dan dat.

Bereken wat je met
onze hulp kunt besparen

Geschatte woningwaarde

Bereken je besparing

2. Betere verkoopopbrengst

Dat zelf begeleiden van de bezichtigingen kan nog een ander voordeel met zich mee brengen. Want wie kent jouw huis beter dan jijzelf? Niemand! Jij kunt potentiële kopers alle ins en outs vertellen. Over dat fijne hoekje in de woonkamer, de planten in de tuin, de gezellige buren, de uitstekende scholen, het openbaar vervoer, et cetera. Jouw kennis, betrokkenheid en enthousiasme zorgen ervoor dat een potentiele koper nóg enthousiaster wordt over jouw huis. Dat doet geen makelaar jou na. En logisch dat dat leidt tot een uitstekende verkoopopbrengst.

3. Flexibiliteit en regie

Als je zelf de bezichtigingen begeleidt, bepaal je ook zelf wanneer deze plaatsvinden. Dat kan 's avonds zijn, of in het weekend. Precies de momenten die ook voor potentiele kopers het beste uit komen. Daarnaast ontmoet je de geinteresseerden persoonlijk en kan hun feedback waardevolle inzichten opleveren. Zo heb je flexibiliteit en regie over het verkoopproces. 

4. Deskundige ondersteuning

Online betekent niet ‘op afstand’. Juist niet. Onze helpdesk is slechts op 'één telefoontje' afstand. Zelfverkopen.nl is een NVM makelaarskantoor en je wordt dan ook deskundig ondersteund door een professionele NVM-makelaar. Of het nu gaat om de juridische aspecten van de verkoop, over onderhandelingstactieken of welke vraag dan ook, je staat er niet alleen voor.

Jij de bezichtigingen, wij de rest!

De dienstverlening van Zelfverkopen.nl is zeer uitgebreid. Precies zoals je dat van een makelaar mag verwachten. Jij begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest.

En de rest is best veel. We meten jouw woning in, maken een professionele fotoreportage, geven een vraagprijsadvies, bespreken de verkoopstrategie, plaatsen jouw woning op Funda, voeren de onderhandelingen voor je, maken een koopakte en nog veel meer.  

Conclusie

Het kiezen voor een online makelaar combineert het beste van twee werelden: de kostenbesparing en flexibiliteit van het zelf verkopen van je huis, gecombineerd met de deskundigheid en ondersteuning van een NVM-makelaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of over wat we voor jouw huis kunnen betekenen? Bel ons of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan. We helpen je graag verder!

Bij Zelfverkopen.nl betaal je geen courtage achteraf, maar eenmalig een vaste lage prijs van € 1.098,-

Hiervoor ontvang je een zeer uitgebreid pakket aan diensten en een professionele fotoreportage van jouw huis!