Over Zelfverkopen.nl

Het team

Zelfverkopen.nl bestaat uit een team professionele en enthousiaste mensen die er alles aan doen om u verder te helpen bij de verkoop van uw huis en u graag adviseren. Bel ons dus gerust met vragen op 088 2350100. Of stuur een e-mail naar [email protected]

Rogier Eijpe

Vanaf jongs af aan keek ik al naar woningen en gebouwen. Dat ik iets in het vastgoed wilde doen stond toen al vast. Nu, jaren later, vind ik niets mooier dan mensen te helpen hiermee. Of dit nu gaat om een woning goed in de verkoop te zetten, of om tijdens een onderhandeling de beste prijs voor een woning te krijgen. Niets is mooier dan de blijdschap achteraf te horen!
x

Coen Arends

Na een uitgebreide zoektocht heb ik eindelijk mijn passie gevonden: de makelaardij. Wat mij zo enthousiast maakt over dit vak is de veelzijdigheid en het persoonlijke contact met mensen. Voor mij ligt de uitdaging erin om díe kennis en service te leveren waar onze klanten behoefte aan hebben. Het geeft voldoening om samen met een klant het verkoop proces van A tot Z te doorlopen.
x

Rutger van Leeuwen

In 2001 ben ik in de wereld van de makelaardij gestapt en hier heb ik nooit spijt van gehad. Het leuke aan mijn baan is het persoonlijke contact met onze klanten en ons gevarieerde woningaanbod. Ook al doe je als verkoper veel van de verkoop zelf, ik geef als makelaar met veel enthousiasme de verkoop van uw woning graag het laatste zetje in de goede richting!
x

Benno Kolt

Als kind vroeg ik mij al af hoe de huizen er van binnen uit zouden zien. Later werd ik makelaar-taxateur en mocht ik overal naar binnen. Analyseren, adviseren en verkopen, voor mij het mooiste vak van de wereld. Maar het is echt geweldig om te zien hoe enthousiast mensen zijn over hun eigen huis. En wie kan er meer vertellen over het huis, de buurt, de scholen, noem maar op? Daar kan echt geen makelaarsopleiding tegenop!
x

Marlene Kroet

De makelaardij is meer dan het kopen of verkopen van een huis. De makelaardij gaat over het kopen en verkopen van een thuis. En dat roept emoties op. De plek waar je leeft of gaat leven is enorm belangrijk. Het is mensenwerk en dat maakt het zo’n mooi en divers vak. Want ieder mens is anders. Vanuit die gedachte wil ik onze klanten graag helpen en adviseren.
x

Ons expert panel

Wij informeren u graag over de woningmarkt. Financiële- en economische onderwerpen, items over woninginrichting, de optimale woningpresentatie, ervaringen van verkopers: in onze nieuwsrubriek en ons blog komt het allemaal langs. Mede dankzij ons gedreven expert panel dat bestaat uit een team ervaren bloggers met een voorliefde voor de woningmarkt.

Emma van Opstal

Emma van Opstal is zelfstandig blogger. Zij biedt met haar blogs een kijkje in de diverse wereld van de makelaardij. In haar zoektocht duikt ze in de huizenmarkt, in de ervaringen van verkopers, in het leven op ons makelaarskantoor en ze spot ontwikkelingen en wetenswaardigheden die handig zijn om te weten. Wat zij leert, deelt ze in ons blog op een toegankelijke en enthousiaste wijze.
x

Juul Dijkhuis

Juul Dijkhuis is als financieel expert gespecialiseerd in verzekeringen, hypotheken en de huizenmarkt. Juuls kritische brein zoekt graag naar verdieping, achtergronden en nieuwsfeiten. Hij schrijft er graag over in ons blog. En zo helpt hij met zijn expertise, uw actuele kennis over geldzaken op peil te houden.
x

Pieter Valk

Pieter Valk is interieurvormgever, stylist en PR adviseur en heeft een passie voor alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Deze passie komt tot uiting op zijn eigen blogsite www.studiocolumbo.com. Wat hij het leukst vindt, is om mensen te helpen met bestaande spullen en enkele kleine stappen, nieuw te laten wonen. Om zijn Fundaverslaving goed te kunnen praten heeft hij van wonen zijn werk gemaakt. (Budgetvriendelijke) woontips, inspirerende websites, leuk woonnieuws; hij deelt zijn passie graag als expertblogger op onze site.
x

Michiel Lensink

x

Vragen & Contact