Onze dienstverlening is persoonlijk, scherp geprijsd en zeer uitgebreid. Wil jij weten wat wij voor je doen? Lees meer

Huis verkopen tijdens Coronacrisis

Er zijn veel vragen over je huis verkopen en Corona. Wij geven antwoorden, informatie en tips. Binnen de aangescherpte maatregelen van 14 december 2020 mogen zakelijke dienstverleners, waaronder makelaars en taxateurs, open blijven. Dat betekent dat een woning verkopen kan. Ook tijdens deze tweede lockdown. Op deze pagina hebben we alles verzameld over het Coronavirus, Covid-19, zelf je huis verkopen, de woningmarkt en de meest actuele informatie.

impression image

Wat wij voor je doen

Als NVM makelaar helpen wij mensen die zelf hun huis willen verkopen. Dan doen wij via internet. Al ruim 10 jaar. En met succes! Ons contact verloopt online, telefonisch, per mail of via onze module. Ons team is deskundig, professioneel en betrokken. Fysiek zijn we op afstand, maar onze dienstverlening is altijd dichtbij. En dat komt goed uit. Juist in deze tijd met Corona.

Woning in de verkoop

Jouw woning snel in de verkoop? Dat kan!

Zodra je je hebt aangemeld wordt er direct een afspraak gemaakt met de fotograaf en makelaar voor de woningopname. Uiteraard nemen die alle veiligheidsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondertussen kun jij aan de slag met onze online module om jouw advertentie klaar te maken voor Funda. We bespreken de door jouw gewenste verkoopstrategie en vraagprijs en dan kan je huis in de verkoop!

Veilig bezichtigen

Woningen die nieuw op Funda staan krijgen veel aandacht en vaak veel aanvragen. Ook nu met Covid-19.

In deze tijd met Corona is het zaak om die bezichtiging veilig te begeleiden. En dat kan! Als je je maar aan onze tips houdt.

Je kunt er ook voor kiezen om de eerste bezichtigingen virtueel, via livestream, te doen. Meer daarover in ons blog.

 

Nu verkopen of wachten

Zagen we in het begin van de coronacrises een lichte dip in de bezichtigingsaanvragen, momenteel lijkt de woningmarkt zeer goed door de coronacrisis heen te komen. Zowel de NVM als Funda constateren dit op basis van cijfers, bezoekersaantallen en onderzoek onder leden en onder Funda-bezoekers. De meerderheid van de consumenten wijzigt aan- en verkoopplannen niet. En dat is goed nieuws. Goed nieuws dat wij herkennen in onze dagelijkse praktijk. 

Wil jij jouw huis verkopen, meld je dan bij ons aan. Dan zetten we alles in gang en plaatsen wij jouw huis met één druk op de knop op Funda. Op het moment dat jij dat wil!

Meer informatie

Heb je vragen over onze dienstverlening, wil je meer informatie over je huis verkopen en het Coronavirus of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis? Plan dan een informatiegesprek in. We nemen dan alle tijd om al jouw vragen te beantwoorden. 

Openingstijden

Ons direct bellen kan op 088 235 0100 of mail naar info@zelfverkopen.nl.

Onze openingstijden zijn:

maandag - vrijdag: 9:00 - 17:30 uur

 

In vier stappen samen
naar een succesvolle verkoop

Wat levert het op

Zelf je huis verkopen is eenvoudig met behulp van ons stappenplan.

Lees wat je kunt besparen

Artikelen over Corona

Bekijk ons blog

 

Meestgestelde vragen over Corona

Bekijk alle vragen
  • Kan ik veilig bezichtigingen begeleiden i.v.m. het Coronavirus?

    Bezichtigingen kunnen gewoon doorgaan. Tenzij je klachten hebt of tot een kwetsbare groep behoort natuurlijk. Houd bij bezichtigingen altijd de richtlijnen van het RIVM in acht. Aanvullend hebben we een lijst met tips opgesteld om veilig bezichtigingen te begeleiden.

  • Gaat de NVM Open Huizen Dag van 28 maart door?

    Nee. De Open Huizen Dag is in verband met het Coronavirus afgelast. Tijdens de Open Huizen Dag zijn er teveel mensen in een kleine ruimte bijeen en dat brengt onnodige risico's met zich mee. De eerstvolgende Open Huizen Dag is gepland op zaterdag 3 oktober.  

Bekijk alle vragen